Erdoğan’ın sigara yüzünden sataştığı gençler CHP’li çıktı

Erdoğan’ın dün bir kafede sigara içtikleri için “terbiyesizler” diyerek sataştığı gençler, Erdoğan’a el sallamadıklarını ardından kendilerine bağırdığını söyledi. Erdoğan’ın bugün toplu açılış törenine katıldığı Esenler’de korumalarıyla yürürken bir semt kafesinde sigara içerken gördüğü yurttaşlara bağırması ve zabıtayı çağırması dikkat çekti. Erdoğan’ın “Terbiyesizler” dediği yurttaşlar ise o anı fotoğraflayarak Twitter’dan paylaştı, içlerinden birinin ise CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanı olduğu ortaya çıktı.

CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanı olduğunu belirten Ozan Işık isimli yurttaş, Erdoğan kendilerine bağırırken karelediği fotoğrafı Twitter’dan paylaşarak “Bize döndü el sallamadık ve sigara içen arkadaşıma ‘kapalı alanda sigara içilmez’ diye bağırdı. Ona da karıştı” notu düştü.  Erdoğan’ın ‘terbiyesizler’ diye sataştığı gencin CHP Esenler İlçe Yöneticisi Didem Cendereolduğu ortaya çıktı.
CHP Esenler Gençlik Kolları üyeleri toplandıkları kafede sohbet ederken bulundukları noktadan sokaktaki kalabalığı ve polisin geniş güvenlik önlemini görerek ne olduğunu merak ediyor. Daha sonra sokaktaki kalabalığın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dolayı kaynaklandığını anlıyorlar. Çevreden Erdoğan’a yönelik tezahüratlar duyulmasının ardından Erdoğan’ın dikkatini kafede arkadaşlarıyla beraber otururken sigara içen CHP Esenler İlçe Yöneticisi Didem Cendere çekti. Erdoğan CHP’li Cendere’ye dönerek “Cezası var, biliyorsunuz ama yani” diyerek seslendi.  Daha sonra ise Esenler Belediye Başkanı AKP’li M. Tevfik Göksu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Kadir Topbaş‘ı azarlayarak “Nerede zabıta? Göstere göstere terbiyesizlik bu” dedi.

Erdoğan sigara

 

Yoruma kapalı