Kadınları tacizden kurtaran Tuğçe Albayrak yaşamını yitirdi

Almanya’da Offenbach kentinde, tacize uğrayan iki kadına yardım eden Tuğçe Albayrak, tacizcilerin kendisine saldırması sonucunda komaya girmişti. 22 yaşındaki genç kadının beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.

15 Kasım Cumartesi günü, üniversite öğrencisi olan Tuğçe Albayrak ve arkadaşları Offenbach kentinde bir fast-food restoranına gitti. Restoranın alt katındaki tuvaletten iki genç kadının yardım için bağırması üzerine aşağıya inen Tuğçe Albayrak, üç kişinin, iki Alman kadını taciz ettiğini gördü. Araya girerek kadınları kurtardı. Restorandaki diğer insanların yardımıyla da tacizciler dışarı çıkartıldı. Ancak yemeklerini bitirdikten sonra Tuğçe ve arkadaşlarına aynı kişiler restoran önünde hakaretler ederek saldırmaya başladılar. Sırp olduğu belirtilen gençlerden Sanel J. önce Tuğçe’nin yanındaki arkadaşına tokat attı, ardından Tuğçe’ye yumruk attı. Aldığı darbenin etkisiyle bayılan Tuğçe hastaneye kaldırıldı.

Bild gazetesinin haberine göre kafatasında kırıklar olduğundan ve beyninde ödem oluştuğu için 11 gündür yoğun bakımda tutulan Tuğçe’nin beyin ölümü gerçekleşti. Ancak aile, yaşam destek ünitesinin kapatılmasına izin vermedi. Savcılık ailenin izninden sonra otopsi isteyecek. Öte yandan restoranda tacize uğrayan iki Alman kadına hala ulaşılamadı.page_tacize-ugrayan-kadinlari-kurtarmak-isterken-yaralanan-tugce-albayrak-hayatini-kaybetti_617505969

Related Articles

Yazılar
Volkan Yaraşır
Petrol “savaşı”: Rusya, İran ve “vekalet savaşları”
Volkan Yaraşır

Ergür Altan
“Roboski`yi bombalamaktır vatana ihanet olan!”
Ergür Altan

Mustafa Durmuş
Bir haberin düşündürdükleri : “Aşırı tedbir Allah’a güveni sarsar!”
Mustafa Durmuş

Özcan Kırbıyık
Türk ordusu -Roboski’de- görevini samimiyetle yerine getirmiştir!
Özcan Kırbıyık