Ülkü Ocakları: İktidara geldiğimizde PKK, IŞİD’i mumla arayacak

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından,  Kobane eylemlerine dair bir açıklama yayınlandı. Ülkü Ocakları’nın açıklamasında ‘İktidar olduğumuzda PKK, IŞİD’i mumla arayacaktır’ ifadelerine yer verildi. Kobane ile dayanışma eylemleri sürerken, ülkücüler HDP ‘lilere yönelik linç girişmlerinde bulundu, bir çok ilde polisle işbirliği içerisinde halka saldırdı.

ulkuculerden-hdpye-acik-tehdit-DHA-c018ca77869c038e648de709e47d73d1-4-t

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı Kobane’deki IŞİD saldırısını ve AKP’nin tutumunu protesto eden yurttaşları tehdit etti. Ülkü Ocakları’nın internet sitesinde Ahmet Yiğit Yıldırım imzasıyla dün yayınlanan yazılı açıklamada, protestolar ‘bir şehir isyanı provası’ olarak nitelendirildi. Kobane’de yaşananları iki ‘terör’ örgütünün birbirine girmesi olarak gören Ülkü Ocakları, polis saldırılarını ise savundu.

Açıklamada Kobane için protesto gösterisi yapan yurttaşlar, ‘Türk Milliyetçileri iktidara geldiği gün, bugün sokaklarda ortalığı yakıp-yıkarak; insanlarımızı tehdit ederek propaganda yapan PKK terör örgütü mensupları IŞİD terör örgütünü mumla arayacaktır’ denerek tehdit edildi. (Birgün)

Related Articles

Tuncay Yılmaz
Şer odağı AKP!
Tuncay Yılmaz