Sosyalist hackerlar, polis teşkilatında torpil ve fişlemenin belgesini yayınladı

Devrimci Gençlik Virüs (DG Virüs) isimli hacker grubu twitter’dan polis teşkilatında torpil ve fişlemeyi gösteren belgeler yayımladı. 2 bin 500 adayın referanslarının AKP’li isimler olduğu görülüyor.

dgv

Belgeleri trojan ile sızdıkları Emniyet Genel Müdürlüğü’nün tepe isimlerinin bilgisayardan elde ettiklerini açıklayan hackerlar, belgeyi hangi tepe ismin bilgisayarından sızdırdıklarını açıklamadı.

Hackerların yayınladığı belgede Ekim ayının son günlerinde sınava giren adayların nerelerde mülakata girecekleri ve kimler tarafından referans olundukları açık açık yazılıyor. Aday sayısının 2 bin 500 olduğunu açıklayan hackerlar, fişleme belgelerinde ise polislerin açık açık tehdit olarak görüldüğünü açıkladı. Adayların tüm referansları AKP’li isimlerden oluşuyor. Kimi adaylarda tek referans bulunurken, bazılarında ise iki referans birden yer alıyor.

Abdullah Erin Torpili

En dikkat çeken referans ise İşçişleri Bakanlığı Bakan danışmanı ve Mülkiye Müfettişi Abdullah Erin. Abdullah Erin’in birçok aday için referans olarak eklendiği görülüyor. Erin bazı adayların ilk, bazılarının ise ikinci referansı olarak yer alıyor.

Fişleme Bilgileri de Var

Öte yandan geçmiş yıllarda polisler hakkında yapılan fişlemelerin belgeleri de yayımlandı. Bu belgelerde polis memurlarının akrabalarına kadar fişlendiği açık açık görülüyor.

Belgelere şu linklerden ulaşılabilir :

Hackerların Açıklaması :

Skandal belgelerin ortaya çıkmasını sağlayan hack olayını gerçekleştiren hackerlar twitter yaptıkları açıklamada merak edilen soruları yanıtladı.

Yoruma kapalı