6 yaşındaki Gizem’i öldürdüler

gizemden-uzucu-haber-geldi6500019a9e85a8d90b8eAdana’da annesi pazardayken kaybolan ve iki günden bu yana haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’den üzücü haber geldi. Gizem’i bulmak için Ankara’dan Adana’ya giden özel ekibin yaptığı çalışma sonucu Kabasakal Mahallesi Rüzgarlıtepe’de Gizem’in cansız bedeni bulundu.

Cesedi Adli Tıp Kurumu’na getirilen Gizem Akdeniz’in işkence yapılarak öldürüldüğü anlaşıldı. Otopsi öncesi ilk belirlemelere göre Gizem’in bıçaklanarak boğulduğu, daha sonra cesedinin kısmen yakıldığı belirlendi. 

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Cinayetle ilgili göz altına alınıp, sorgulanmaya başlanan zanlının Gizem’in ablasıyla evlenmesine izin verilmediği için “intikam” amaçlı öldürdüğü ve zanlının adının S.A. olduğu bildirildi.

Cinayet, olası zanlıların sorgulanması sonucu ortaya çıktı. Gizem’in evine 20 kilometre uzaklıkta bir vadide cesedin bulunduğu yerde cinayetin işlenme anına ilişkin bir bulguya rastlanmadı. Dedektifler, çocuğun öldürüldükten sonra buraya atılmış olabileceği üzerinde duruyor.  (DHA)

Yoruma kapalı