Sarıgül’den hızlı cevap

Nazlı İnönü’nün verdiği beyanatlar medyada geniş yankı bulunca Sarıgül’den yanıt gecikmedi. Mustafa Sarıgül, “Söz konusu suçlamalar tamamen gerçek dışıdır ve çirkin bir iftiradan ibarettir” dedi.

Hayri İnönü’yü kendisinin başkanlığa önerdiğini ifade eden Sarıgül, açıklamasında Nazlı İnönü’nün bu cümleleri nasıl söylediğini anlayamadığını ve büyük bir vefasızlıkla karşı karşıya kaldığını ifade ederken, oğlu Emir Sarıgül ile belediyede yaşanan gerginliklerden bir tek kelime söz etmedi. İhsan Özkes’in önünde yapılan bir konuşmanın olduğunu ancak orada farklı, sonrasında iftiraya kalkışılan bir durumun var olduğunu belirten Sarıgül, tüm bu yaşananların kendisini yıpratma girişimi olduğunu ifade etti.

“Şimdi böylesi bir iftirayla karşılaşmış olmaktan dolayı çok üzüntülüyüm; bu suçlama ve iftiraları kamuoyu önünde kesinlikle reddediyorum. Avukatlarım bu konuda gerekli işlemleri başlatacak ve yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. ” Onca yıllık siyasi emeğimi yedirmeyeceğim diyerek ‘hukuki’ yollara başvuracağını ifade etti.

 

(18 Aralık 2014 – Haber Merkezi)

 

Related Articles

Köşe Yazıları
Mustafa Durmuş
Bir haberin düşündürdükleri : “Aşırı tedbir Allah’a güveni sarsar!”
Mustafa Durmuş

Özcan Kırbıyık
Türk ordusu -Roboski’de- görevini samimiyetle yerine getirmiştir!
Özcan Kırbıyık

Onur Arpaçukuru
Mülkiye biat etmez
Onur Arpaçukuru