Seri cinayet rejimi sürüyor. İş cinayetlerine 2 kurban daha

Ardahan

Ardahan’ın Posof ilçesinden sonra Hanak ve Çıldır ilçelerinde de devam eden HES hem doğayı, hem de insanları öldürmeye devam ediyor. Çıldır Kayabeği Barajında telsizci olarak çalışan Aytaç Demir (38) silindir altında kalarak hayatını kaybetti.

Daha önce bir kişinin daha kaza sonucu öldüğü Çıldır Kayabeyi (Yerliçayıs) Barajın da bir işçi daha silindirin altında kalarak hayatını kaybetti.

Ardahan Ses sitesinin haberine göre Bugün sabah saatlerinde meydana Çıldır’da halen daha yapımı devam eden Kayabeği barajında bir işçi silindirin altında kalarak can verdi.

Hanak’ın  Binbaşak Köyünde ikamet eden Aytaç Demir (38) Çıldır Kayabeği Barajında telsizci olarak çalışıyordu. Sabah saat 08:45’te işyerinde dışarıda durduğu sırada silindirin geldiğini fark edemeyip silindirin altında ayağının kalması ile vücudunun büyük bir kısmı silindir altına alıp ezilerek hayatını kaybetti.

Silindiri süren kişinin de kalp krizi geçirerek Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldığı söyleniyor.

Şantiyede tüm çalışmalar durdurulduktan sonra olay yerine savcılık ve olay yeri incelemeden sonra Aytaç Demir’i  Ardahan Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldığı öğrenildi.
İstanbul Göktürk

Göktürk Süvari sokak’ta bir inşaat’ta çalışan genç işçi, çalıştığı kattan yere düştü. Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi’nde tedaviye alınan genç işçi tüm müdahalele rağmen kurtarılamadı. İnşaat firması ve hastane ölen işçinin adını ajanslara vermedi.

 

Karaman

Merkeze bağlı Osmaniye Köyü’nde Mehmet Emin Güven, çalıştığı tarladaki damlama sulama borularını toplamaya başladı. Güven bu sırada sol elini toplama makinesine sıkıştırdı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Güven, burada yapılan müdahalenin ardından Konya’da bulunan bir özel hastaneye sevk edildi.

 

Yoruma kapalı